ЗА НАС

Inter Express Freight разполага с дългогодишен опит в областта на спедицията. Дружеството ни е създадено на 11.1.2008 година, като на 11.1.2018 направи 10 години.

Многогодишната практика ни е показала, че клиентите са най-важни за нас. Фирмата е с високо мотивиран и амбициозен екип от хора които знаят, че качеството на услугите, предлагани от нас, трябва да са на ниво и да отговаря на необходимите изисквания, каквото Вие заслужавате.

Основни ценности

Нашето верую е, че клиентът е над всичко и основната ни цел е да задоволим всички негови изисквания за транспортирането на товара.

Предлагаме гъвкави логистични решения за Вашия бизнес до почти всяка точка на света. Имаме надеждни партньори по целия свят и можем да предложим различни решения според Вашите нужди. Служителите на Inter Express Freight са отговорни и можете да ни имате доверие, че Вашата стока ще пристигне за договореното време и на договорената цена.

Ценностната система е в основата на всичко, което правим и дават облика на цялата ни дейност. Основните ценности, върху които се гради нашият бизнес са:

 • Професионализъм
 • Надеждност
 • Честност
 • Отговорност

Екип и автопарк

Екипът ни е изграден от професионалисти в областта на международния транспорт, които контролират спедицията между клиенти и външни превозвачи. Притежаваме собствен автопарк, който подпомага на основната ни дейност „Спедиция на товари“, но чрез контактите с голям брой превозвачески компании от България и различни държави имаме възможността да сме актуални във всеки един момент на запитване за транспорт от нашите клиенти и то съответно на конкурентни цени.

Допълнителни услуги

Допълнителни услуги, които правим е задължителната пълна регистрация в LEZ (Low Emission Zone) в Лондон, както и в платена зона Лондон-център (Congestion Zone), регистрация, поддръжка и заплащане на дневни пътни такси към правителствена платформа за заплащане на пътни такси и мостове в Обединеното кралство, резервация за фериботи Франция-Англия-Франция, консултация относно опасността от нелегален превоз на имигранти и възможностите за избягването им, както и подготвяне предварително на документи за превенция евентуална глоба при намиране на нелегално превозващи се имигранти. Подготвяне на първоначални документи към граничните власти при евентуално залавяне на нелегално превозващи се в автомобила имигранти.

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Фирмата разполага със собствени автомобили, които са на разположение на нашите клиенти за извършването на сухопътен транспорт от и до всяка точка на Европа и Турция. Всички МПС-та са оборудвани с GPS система, позволяваща 24/7 позициониране. Може да се информирате, къде се намира автомобилът, където е и вашият товар, по време на цялото му движение.

Разполагаме с различни по тип и брой товарни автомобили:

 • Прицепи с полуремарке с размери: L 13,60; W 2,48; H 2.70 m;
 • Мегатрейлъри с размери: L 13,60; W 2,48; H 3.00 m;
 • Хенгер с размери: L 7,70; W 2,48; H 2.90 m + L 7,70; W 2,48; H 3.10 m;
 • Соло автомобили с размери: L 6,50; W 2,48; H 2.40 m;
 • Соло автомобили с размери: L 9,50; W 2,48; H 2.80 m;
 • Микробуси с размери: L 4,15; W 2,15; H 2.20 m;
 • Специализирани автомобили за превоз на дрехи на закачалки.